Skip to main content

Archive4OfficeTM

Iedere organisatie die in haar processen gebruikt maakt van papieren en/of digitale documenten vindt in ArchiveManager een waardevolle ondersteuning om processen te versnellen, risico\'s te verkleinen en operationele kosten te verlagen. ArchiveManager is document management software waarmee het proces rondom documenten en documentstromen aanzienlijk wordt verbeterd. Eenvoudige Windows look-and-feel navigatie en flexibele configuratie en licenseringsopties maken van ArchiveManager het ideale document management systeem. 

Eenvoudig in gebruik 

Archive4Office ziet er voor gebruikers vertrouwd uit waardoor zij er snel productief mee zijn. Gebruikers acceptatie vindt dan ook zeer snel plaats. Integratie met vertrouwde office toepassingen draagt hier nog verder aan bij. 

Schaalbaarheid

Zowel de technologie als het licentiemodel stellen u in staat dit document management systeem mee te laten groeien met uw organisatie. Door het pay-as-you-go principe en de maandelijkse opzegbaarheid van het gebruik betaalt u nooit teveel!

Waarde

Het Archive4Office document management systeem levert waarde door minder kosten voor (fysieke) opslag van documenten, sneller terugvinden van documenten, bedrijfsprocessen die sneller verlopen, verminderde (financiele) risico\'s door verloren informatie.

Snel te implementeren

Was de implementatie van een document management systeem voorheen een lang traject, met Archive4Office bent u in enkele dagen of zelfs minder up-and-running.

Betaalbaar

De voordelen van een robuust document management systeem zijn niet alleen meer weggelegd voor grote organisatie\'s met flinke budgetten. Organisatie\'s van iedere omvang vinden in Archive4Office een krachtig document management systeem tegen zeer aanvaarbare kosten.